Ga jij ook in een van de formule 1 hotels overnachten?

De Formule 1 is weer begonnen en dat kan maar een ding betekenen; Veel Nederlanders trekken weer door heel Europa om hun favoriete coureur aan te moedigen. In de meeste gevallen gaan fans een aantal dagen naar een circuit om het gehele weekend te kunnen genieten van de race. Het is aan te raden om dan in een van de formule 1 hotels te overnachten. Zo ben jij altijd dichtbij het circuit en kun je alles meemaken. Woon jij een race in frankrijk bij? Zorg er dan voor dat jij een in van de Formule 1 hotels frankrijk kunt overnachten! 

Waar kan ik allemaal overnachten? 

Het maakt niet uit in welk land de race dit weekend is, de hotels in de buurt zullen tijdens de race allemaal omgetoverd worden naar formule 1 hotels. Het gehele hotel zal namelijk bezet zijn door Formule 1 fans, omdat iedereen het hele raceweekend wilt meemaken. Ben jij aanwezig bij een race in Frankrijk? Dan kun je ook in een van de Formule 1 hotels frankrijk verblijven. Kijk daarvoor eens online en kijk welke hotels er dichtbij het circuit zijn. 

Wees er snel bij en boek je hotel nu! 

Als echte Formule 1 fan weet je vast wel dat wanneer de race data bekend zijn, iedereen kaartjes gaat kopen en hotels gaat boeken. Daarom zullen de formule 1 hotels snel volgeboekt zijn. Wees er daarom snel bij en reserveer nu jouw kamer bij een van de Formule 1 hotels frankrijk. Door er snel bij te zijn weet je zeker dat jij een goed hotel hebt tijdens het race weekend. Zorg voor een hotel dichtbij het circuit zodat jij alles van het race weekend kunt meemaken. Zo kun jij iedere dag vroeg aanwezig zijn, en weer laat naar huis gaan na een geweldige dag!