Gespecialiseerd in Noord-Nederlandse kunst
Zowel gerenommeerde - als talentvolle jonge kunstenaars
Gevarieerde (verhuur)collectie met nadruk op figuratie
Naast schilderijen, tekeningen en grafiek omvat de collectie ook sieraden
en op bescheiden schaal sculpturen
collectie
zoeken
handleiding

Zoeken

In de linker kolom staan de mogelijkheden waarop u kunt  zoeken.  

Als u op 'categorie', 'prijs',  'techniek', 'afmeting' of 'kunstenaar' klikt ontvouwt zich een gespecificeerde zoeklijst. Zodra u daar een item van aanklikt krijgt u de gevonden kunstwerken te zien.
U kunt de gevonden werken sorteren door boven de afbeeldingen het gewenste item en/of sorteren aan te klikken .

Afbeelding vergroten

Als u na een zoekopdracht de gevonden resultaten bekijkt, kunt u ieder kunstwerk aanklikken om meer informatie te krijgen over het werk en de afbeelding te vergroten.

Zodra u een werk uitvergroot heeft, kunt u dit toevoegen aan uw lijstje met favoriete werken of het direct bestellen, door op de gewenste keuze boven de afbeelding te klikken. Dit werk wordt dan gedurende uw bezoek aan de webwinkel van artemisia in kunstzaken tijdelijk toegevoegd en - bewaard.

Favorieten

Door in de  rechter kolom op 'favorieten' of 'mijn bestelling' te klikken kunt u uw keus nogmaals bekijken; 'verkeerd toegevoegde' werken kunnen verwijderd worden door het prullenbakje aan te klikken.

Bestellen

stap 1:
Als uw bestelling compleet is, klikt u op 'bestelformulier' .

stap 2:
U vult  uw gegevens in het bestelformulier en kiest de gewenste wijzen betalen en verzenden,vervolgens klikt u op de knop 'wijzigen gegevens.

stap 3:
U komt in een scherm met de door u ingevulde gegevens. Als u op de knop ' bevestigen'  heeft geklikt, is uw bestelling geplaatst en ontvangt u hiervan direct een bevestiging per e-mail.

Bestellen kan ook telefonisch (058-2998841, tijdens openingstijden van de galerie) of via de website.??
 

geselecteerd
informatie