Gespecialiseerd in Noord-Nederlandse kunst
Zowel gerenommeerde - als talentvolle jonge kunstenaars
Gevarieerde (verhuur)collectie met nadruk op figuratie
Naast schilderijen, tekeningen en grafiek omvat de
collectie ook sieraden en op bescheiden schaal sculpturen
bedrijven
Voor advies op maat komen wij graag bij u langs om een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden te maken.

Uw voorkeur voor genre en/of kunstenaar kunt u onder andere kenbaar maken door het inkijken van documentatie of een bezoek aan ons bedrijf.

Aan de hand van uw voorkeuren en onze inventarisatie maken wij graag een offerte.

Op afspraak richten wij uw bedrijf in. We nemen een ruime keuze mee, zodat in uw bedrijf de definitieve selectie kan worden gemaakt. Ondanks onze zorgvuldige werkwijze en selectie kunt u binnen een week veranderingen aangeven.

De verhuurcondities voor bedrijven en particulieren zijn identiek.

extra services
Wanneer er geen ophangsysteem aanwezig is, adviseren we u hierbij en meten dit desgewenst aan.

Wanneer u kunst bij ons huurt of koopt verzorgen wij desgewenst documentatie over de betrokken kunstenaars.

klanten van Artemisia in Kunstzaken

Sinds de oprichting van artemisia in kunstzaken benaderen wij het Noordelijk bedrijfsleven met de vraag of er in hun bedrijf ruimte en budget is om kunst van Noordelijke kunstenaars te presenteren.

Onze persoonlijke en maatgerichte werkwijze heeft inmiddels een indrukwekkende lijst bedrijven opgeleverd, die wij van dienst zijn bij hun inrichting met kunst, relatiegeschenken, collectiebeheer of educatieve projecten.

Voorbeelden van deze bedrijven zijn:

Acera Accountants & Raadgevers, Groenewoud & Weerstra Accountants en Belastingadviseurs, Hanzevast Beheer B.V., Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Nord Notarissen & Advocaten, NVB Bouwstoffen, Post Plaza Conferentie, Raab Karcher Bouwstoffen, Rijks universiteit Groningen: faculteit Bedrijfskunde faculteit Economie, Studio Dyk, Synergie, Trip Advocaten & Notarissen en Van Ede & Partners.Natuurlijk hopen wij ook u in de toekomst als klant van Artemisia in Kunstzaken te mogen verwelkomen!