Passie voor stoffen
Oog voor detail
Creatieve oplossingen

Zin in

dansen,
kleding pimpen
model zijn op de catwalk ?

In deze cursus van 11 lessen leer je dat en werken we toe naar een modeshow!

In april houdt Sake Store, Surhuisterveen, weer een spetterende modeshow. De resultaten van deze cursus worden, verweven met de modeshow, tijdens deze avond gepresenteerd.

In de mode lessen ga je onder andere een shirt bedrukken, kleding pimpen en mouleren (met lappen kleding knopen). Afhankelijk van de groep kunnen er ook andere dingen worden gemaakt.

In de dans lessen leer je hoe je moet lopen als een model, werk je aan je houding en leer je voguen. We werken in de lessen ook aan korte dans combinaties die we op de catwalk (met de kleding die we maken) laten zien. 

10 lessen
Dinsdag middag    16.30- 18.00   5 x dans    27 jan, 10 febr, 3 mrt, 17 mrt, 7 april
                                                5 x mode    3 febr, 17 febr, 10 mrt, 24 mrt, 31 mrt
                                                1x samen     

Modeshow    zaterdag in april      vanaf 16.00 (je wordt opgemaakt en je haar wordt gedaan)
                                                 show van 19.30- 21.00          

aanmelding    willy@danswil.nl       Je ontvangt een inschrijfformulier. Ook krijg je meer informatie.

Bij minder dan 6 aanmeldingen kan de cursus niet doorgaan. 
Maximaal 10 cursisten.prijs            € 95,-    (Incl. verbruikerskosten, b.v. verf voor bedrukken kleding. Excl. materiaalkosten, afhankelijk van stofkeuze)

De mode lessen worden gegeven door Geja Broers. Zij is textiel docente met veel ervaring, heeft van jongs af aan een passie voor stoffen. Studeerde aan de NHL lerarenopleiding en aan Academie voor Beeldende Kunsten Minerva de richting textiele werkvormen. Mode ( maken en geschiedenis) waren een belangrijk onderdeel in die studie. Maakt en ontwerpt al jaren veel van haar kleding en accessoires en vind het leuk om die kennis met anderen te delen.

Geja geeft cursussen kleding maken +++ in haar galerie. Eerder maakte ze voor het toneelstuk DOL de kleding. Voor de Vrolijkheid heeft ze in het AZC Burgum een modeshow project gedaan 

De dans lessen worden gegeven door Willy van Assen. Zij danst vanaf haar 5de. Het plezier dat zij beleeft aan dansen wil zij graag doorgeven. Na haar lerarenopleiding (basisonderwijs) heeft ze de opleiding Dansexpressie in Amsterdam gevolgd. Voor haar afstuderen maakte ze een dansvoorstelling met groep 8 en zette ze een (kortlopende) 70+ en 80+ dansgroep in Bergum op.

Willy is juf op een basisschool in Buitenpost en dansjuf bij haar eigen bedrijf Danswil. Ze geeft dansles op basisscholen, AZC's, kleuterscholen en ze deed de begeleiding van de figuranten en de beweging van Iepenloftspul Jorwert- Maraton. Zelf danst ze bij dansgroep 'De Meisjes' van Marlien Seinstra uit Leeuwarden en danst ze regelmatig op festivals voor 'Curious Behaviour' uit Amsterdam. In december 2014 werd de clip ‘Ascend’ waarin ze danst, genomineerd voor de Friese Pop Awards!

www.danswil.nl